Insule secrete din Grecia pentru vacanțe de neuitat

Grecia este o tara care ne face sa visam mereu. Si este o destinatie cu un farmec incredibil. Are peisaje incredibile, orase incarcate cu istorie, satucuri incredibile… deci toata lumea viseaza sa o descopere macar o data in viata. lasa deoparte insa insulele cunoscute precum Santorini, Corfu sau Mykonos si pleaca in descoperirea unor insule secrete.

Alonissos. Este o insula secreta care te va face sa te simti in capatul lumii. Este relaxanta si salbatica si se afla la nord de Sporades, in inima unei rezervatii maritime. Pentru cei care adora linistea este destinatia ideala. Vei gasi aici peisaje paradisiace, o fauna si o flora exceptionale, plaje minunate si satucuri autentice.

Folegandros. Este paradisul pe pamant. O insula la sud de Cyclade care iti garanteaza vacante relaxante cu golfurile sale secrete, ape in nuante de turcoaz si poteci minunate pentru drumetii. Este fara doar si poate destinatia ideala pentru un sejur de vis la soare.

Ikaria. Ikaria este un oras autentic unde timpul are rabdare cu oamenii. Este aflat in apropiere de Mykonos si este o destinatie ideala de vacanta, cu plajele sale paradisiace, peisaje impadurite si o ambianta autentica.

Sikinos. Este o perla rara din inima Cycladelor. Si o insula care iti va oferi experiente de neuitat. Te va fermeca prin autenticitatea sa, cu peisaje exceptionale, salbatice, golfuri secrete… vei descoperi o alta fata a Greciei pe care nu vei mai vrea sa o parasesti.

Spetes. Aici vei fi intampinat cu cea mai frumoasa mireasma de iasomie. Este o insula secreta care inca degajeaza o abianta de dolce vita. Chiar daca este foarte aproape de Hydra, degajeaza o atmosfera cu adevarat unica. Are cele mai frumoase stradute cu flori, un port colorat, golfuri paradisiace cu ape in nuante de turcoaz si un farmec aparte.

Lasă un răspuns

Back to top